sobota 25. dubna 2009

Exposlanec, "dělník" a myslitel

Toto vyblila pro plátek DS jejich nová akvizice - jistý Šmucr. Po dva roky byl Sládkovým poslancem v Parlamentu.


Zlé jazyky z řad současných republikánů tvrdí, že Vandasův poskok zvaný Zbela už nechce být za úplného idiota, tak si pořídil ještě většího. Tím je uvedený Šmucr.



Exposlanec pro DL: Česká ekonomika a volby


Rudolf Šmucr. FOTO: ARCHIV DL


24. dubna 2009 Domnělé kapacity v čele národní ekonomiky nás, řadové občany – daňové poplatníky, ujišťovaly, že světová hospodářská a sociální krize se nás absolutně nedotkne. S odstupem času se ukázalo, že tato krize má na české hospodářství zničující dopad. Nepomůže nám ani fakt, že máme v čele státu prý světového ekonoma a narychlo sestavený záchranný tým – NERV, sestavený s „osobností“, majících podíl na zlodějské transformaci začátku devadesátých let.
Všude se propouštějí zaměstnanci, zavírají se podniky světového věhlasu – hutě, sklárny či sirkárna v Sušici… Snaha koalice ODS odvrátit tento stav se míjí účinkem. Přibývá nezaměstnaných, odhady hovoří v budoucnu až o deseti procentech. Bouří se zemědělci, autodopravci, ale náprava žádná.
Přiblížil se čas voleb do Evropského parlamentu a předčasných parlamentních voleb a mnoho občanů republiky si pokládá otázku, koho volit. Nyní nastala doba přestat rozhodovat se podle momentální nálady či euforie. Je nutné se chovat zodpovědně a naučit se zhodnotit minulá volební období, co která parlamentní strana splnila ze svých slibů. Faktem zůstává, že nám ve vlastní zemi už nic nepatří, pouze hmotná nouze, o kterou ale v cizině nikdo nestojí. Ta zůstala pouze pro chudé optimisty.
Vláda ODS končí, měla krátký život, který neprodloužili ani přeběhlíci. Po volebním vítězství ODS bylo mnoho jásotu. Dnes se již zástupci této strany nesmějí, bojí se o svá korýtka. Zaseli zradu – Pohanka, Melčák, a sklidili zradu – Tlustý a spol. Preference dalších parlamentních stran padají. Zelení se do parlamentu nedostanou, lidovci se potácejí nad propastí a to jen dokazuje, že tyto subjekty ztratily důvěru občanů. Doufám, že občané poznali, že parlamentní strany pro ně nic nevykonaly, že myslely jen na svůj prospěch.
Občané dvacet let čekali a doufali ve změnu k lepšímu, která se nedostavila. Rozbujelo se mnoho stran a hnutí a všechny usilují o důvěru občanů a je zvláštní, že mnohé se probudí těsně před volbami. Celé čtyři roky o nich neslyšíte, nic nedělají, nikde je není ani vidět.
Na náměstí je vidět jedna jediná strana – Dělnická strana. Což je spása pro všechny občany, kteří ztratili naději v politickou reprezentaci na státní či komunální úrovni. Všichni se hlásí do Dělnické strany. V Dělnické straně jsou lidé všech věkových a sociálních kategorií. Strana je očerňována, právě pro pravdu, kterou hlásá.
Na statisíce rodin si brousí zuby exekutoři. Mimo kolaborantů, vlastizrádců, zlodějů či ekonomických dobrodruhů všeho druhu, je zde jediná strana, která si zaslouží důvěru většiny občanů – Dělnická strana.
Strana životaschopná, strach budící u těch, kteří již ukázali co „umí“. Dnes již nejde o to, kdo vyhraje v politické rivalitě, ale jde o samou existenci národa a vlasti, protože jinak se rozpustíme v evropském moři. Ti, kdož váhají se svým hlasem, ať se podívají do své peněženky anebo ať se zamyslí, jestli si mohou dovolit, jako tvůrci skutečných hodnot, to, co spekulanti či ekonomičtí šíbři ve V.I.P. lóžích. Nezapomeňte, oboje volby se rychle blíží, záleží pouze na vás. Dejte hlas Dělnické straně, určitě vás nezklame!
Rudolf ŠmucrV letech 1996 - 1998 poslanec Parlamentu ČR

Z podrobné zpovědi bývalého člena SPR-RSČ, uveřejněné v Lidových novinách (18.6.1998), se dozvídáme, že Sládek s Vikem před volbami podrobovali kandidáty psychotestům, v nichž uspěl ten, kdo je složil nejhůř. "Věrnost, blbost, pracovitost", tak Sládek vyjádřil kvalifikační požadavky. Vůdce využívá stranu jako soukromou společnost, zdroj příjmu, poslancům zabavoval až tři čtvrtiny platu a občas i některého z nich pořádně zmlátil. Veškeré finance SPR-RSČ jsou osobním vlastnictvím Sládka, z nich si postavil v Horoměřicích u Prahy luxusní vilu a jakákoliv zmínka o penězích je důvodem k vyloučení ze strany, tvrdí bývalý poslanec Pavel Mozga.

Co do mozkové vybavenosti těchto kádrů:

Poslanec Rudolf Šmucr, původním povoláním pomocný dělník v kladenské Poldovce, při svých interpelacích na ministry vlády nebyl schopen ze sebe vysoukat jednu smysluplnou větu.

Zdeněk Krampera, bývalý pomocný pracovník v tělovýchově, absolvent základní školy, jakožto poslanec za Prahu předsedal komisi právníků, zabývajících se problematikou kriminality.


Brněnský poslanec Oldřich Vrcha, bývalý řezník, ve svém parlamentním vystoupení například požadoval "lepší hospodaření s průmyslovými energetickými surovinami, jako jsou voda a potraviny."

Jindřich Nehera, stínový ministr obrany, vyjádřil podezření z příprav klonování některých členů vlády na Bahamách z peněz Viktora Koženého.

V republikánských řadách parlamentu se reprezentantky něžného pohlaví též zdárně prosazovaly: Blanka Zajícová (Sládkova nevlastní dcera), Laura Rajsiglová (Sládkova milenka), Vlasta Hrůzová (dříve pomocná kuchařka), Jana Pešková (dříve jeřábnice).

Poslední jmenovaná se národu představila v televizním záběru s pěstním útokem na policistu při republikánských výtržnosti u příležitosti podpisu česko-německé deklarace.

Co dodat , Dr. Sládek byl alespoň číman a jeho objevitel Petr Hanig v jistém smyslu měl štasnou ruku.
Nakonec ho ale semlela skutečnost, že jenom idiot se na cestě životem obklopí většími hňupy, než je on sám.

Nechci být prorokem či anticipátorem,ale je půvabné sledovat ty idioty z post-sládkovské líhně, jak sami opakují chyby svého bývalého chlebodárce. Zůstává otázkou, nakoliv tento proces začíná být když ne řízen tak alespoň usměrňován pro dobu, kdy bude potřeba DS stahnout z oběhu.
Na rozdíl od NS k tomu bude potřeba širšího politicko-zpravodajského tlaku. Ale židovská mediokracie coby prostituka si svoji úlohu odehraje .

Žádné komentáře: