sobota 28. února 2009

Z tohoto již běhá mráz po zádech

Toto jsem převzal z pro-klausovského zinu vedeného dr. Haslingerovou.
On ten článek je reakcí nad zamyšlením jednoho amerikanofilského a sionistického výtečníka mladší generace jménem M.Skřipský.

Mám jenom obavu, že čeští národní konzervatici (SSO) se dostávají do jisté pasti.
Sami plédují apriori pro USA a přitom zveřejňují člnek čecho-američana, který jim jenom sděluje, jak to tam s bastardy vychovávaných v korektních poměrech genderových rodin a práv fracků vypadá!

Slabé idioty máme, ale jaká bude budoucnost?

Milan Rezabek, Nevada USA

S velkym zajmem jsem prave docetl clanek pana Sripskeho Vychováváme generaci "slabých idiotů" ? a odepisuji hlavne proto, ze tato situace musi asi byt globalni. Jsem venku pres 40 let a pozoroval jsem USA jak se ritila do situace, ve ktere ted jsme a spousta veci jiz mi byla jasna pred 30ti lety. Ja osobne povazuji za jednu z hlavnich pricin kompletniho zniceni moralnich hodnot, rozpad rodiny. TATA S MAMOU se postarali o disciplinu, tatinek se mne nikdy nedotknul i kdyz jsem byl "troublemaker", respekt k starsim a respekt VUBEC, byla samozrejma vec. A to bylo i za valky, po valce, po unoru a cely cas do doby, kdy mne Ceskoslovensko unavilo na tolik, ze jsem odesel a NIKDY jsem nepocital s tim, ze bych mel moznost se vratit.

Jestli povazuje pan Sripsky situaci ve skolach v Cesku za katastrofalni, tady v USA je to daleko horsi. Moje manzelka je Japonka a tak mame polo-Japonku dceru. A rovnez ted vnuka. Dceru jsem vychoval JA a po cesku a jsem na ni velmi pysny. Ale i ona si jiz delsi dobu stezuje, ze vnuk NIKDY necte a nema vubec zajem o knizky, ktere byly a jsou muj zivot. Misto knizek vse nahradila videa a hry, mobily, textovani a jak zde nekdo predpovedel: cela nase budoucnost bude za dalsi dekadu (jestli tuto prezijeme) virtualni a bude to jedna velka video game.
Tomu se da ale tezko vyhnout, protoze s Internetem a s pristupem k jakymkoliv informacim, decka nas v budoucnunebudou vubec potrebovat. Jen na penize, na spani, jidlo a nakupy satu, ktere budou letos v mode.S tatistika v Las Vegas ukazuje minuly rok, ze pres 40% absolventu obecne skoly (a to musi mit ty drahe roby a klobouky), statistika ukazuje, ze pres 40% deti neumi cist, psat a pocitat. Ale vynikaji v textovani a Nintendo je v nizsich tridach moc oblibene. A to pisi o skolstvi a znalosti po absolvovani, coz je tady smesna udalost. "Udelal obecnou?" U nas by se i dnes asi kazdy zasmal. Tady to je zivotni uspech a nekdy je absolventum i 50 let!
Vztah ucitele k detem ve tride je daleko horsi, ale nejhorsi je vztah a t.zv. prava tech parchantu, ktere pouzivaji doma.

Konkretni priklad: Kolega lekar doma a po veceri byl svedkem hlasite vymeny nazoru mezi 15ti letym synem a jeho matkou. Kdyz mezi ne vstoupil,syn se ho pokusil fyzicky odstrcit, tata do chytil za rameno a po chvilce pretahovani, syn se sebral a utekl. Zadne facky!Syn ale utekl k sousedovi, kde mel spoluzaka. Odtud zavolal policii a za 10 minut prijela "cerno-bila", dva policiste zazvonili u meho kolegy a kdyz otevrel, jeho i s manzelkou dost hrube dali do zelizek, precetli jim Mirandu a odvezli je oba do vezeni. Zadna diskuze, vysvetlovani - proste dite je zde na oltari a posvatne a tady se jasne na slovo 15ti leteho smrada jednalo o "child abuse". Jelikoz bylo dost pozde vecer, Ken (muj pritel lekar) s manzelkou prosli celym procesem (otisky prstu, fotky atd) a ztravili celou noc ve vezeni.

Rano jim dovolili zavolat jejich pravnika, nedovolali se a tak Ken volal mne a ja pravnika ihned poslal. Byli venku pred polednem a kdyz za 3 mesice pripad prisel k soudu, soudce Kena odsoudil na 60 hodin "community service" - sbirani odpadku na ulici (on je jeden z nejlepsich orthopedickych chirurgu v Las Vegas.)

Takze pane Skripsky, slabe idioty mame, ale jaka bude budoucnost? Podle mne to bude horsi, gangy, home invasions, hi-jacking, prepadani za denniho svetla a tak ta budoucnost nevypada moc dobre. Ja mam osobne povoleni na noseni uschovane zbrane a tak si pripominam minulost, kdyz mam stale po ruce WALTHER PPK. Pred 40ti lety se tady ani nezamykalo!

Je to zde www. = wild wild west a tak si clovek pripada trochu lip, kdyz se muze v extremni situaci branit - k cemuz doufam NIKDY nedojde, ale chodim kazdou nedeli rano trenovat - 200 az 300 naboju do terce. (Pouzivam fotku Putina z TIME magazinu.)
BETTER BE SAFE THAN SORRY!

Mirumilovny Milan Rezabek z Nevady


Žádné komentáře: