neděle 8. března 2009

Deratizace pokračuje

Bývalý šéfredaktor české sekce naciwebu -Altermedia

----------------------------------------------------------------

jistý František Noneman, nechající si rád říkat světácky " Fanny"


Ztracená generace Altermedia ČR
To Frantisek Noneman-aby to dal nejak fungovalo-musi se zavest mirne autoritativni rezim.Holt jim to natluceme do hlav treba zeleznou pesti kdyz bude treba.
cz.altermedia.info/z-domova/ztracena-…
a opět se budeme věnovat Janu Kopalovi

Vlastenecká republikánská strana

Vlastenecká republikánská strana (VRS) vznikla v roce 1995, a to z části z bývalých členů SPR-RSČ (poslanec Kuba a Solář aj.), dále z iniciativy emigrantů Prof. Dr. Ing. Zeleného a kanadského vydavatele časopisu Svědectví Komínka. Znakem VRS je slon, který byl podle slov tiskového mluvčího Jana Kopala zapůjčen straně od amerických republikánů.



VRS se definuje jako pravicová politická strana respektující tradice a zásady republikanismu
Podle jimi zveřejněných informací má strana 1500 členů organizovaných v šesti velkých a dvaceti základních organizacích. Až 90% členské základny tvoří bývalí členové SPR-RSČ. Největší počet členů má v libereckém kraji.

VRS vydávala stranický časopis Vlastenec, který již zanikl. Vycházel po dobu dvou let v rozsahu zhruba dvaceti čísel. V současné době je jejich jedinou publikací náchodský Nečas a internetové stránky, které jsou však již od dubna 2000, tedy po dobu 3/4 roku, neaktualizovány.
Od vzniku strany proběhlo již šest sjezdů. Nejméně jednoho z nich, na podzim 1999, se zúčastnil zástupce Národní aliance Vladimír Skoupý.


Celorepublikových sjezdů se účastní okolo 60-ti delegátů.
V průběhu roku 2000 začala strana spolupracovat na veřejných shromážděních s Národní aliancí, Vlasteneckou frontou a Národním odporem Praha.

Prvním vystoupením VRS byla účast Jana Kopala na demonstraci NA v Jihlavě 22. dubna 2000 za propuštění Vladimíra Skoupého z vazby. Od této akce VRS spolupracuje s těmito uskupeními poměrně pravidelně a jejich účast je již zcela samozřejmá. Po propuštění V. Skoupého na začátku července 2000 dochází k nabídce ze strany VRS jednotlivým členům NA, která jim umožnila účast ve volbách do krajských zastupitelstev v listopadu 2000 na jejich kandidátkách. NA využívá této nabídky a ve třech krajích sestavuje kandidátky VRS pouze ze svých členů, uvedených jako bezpartijní.


VRS dosáhla svého největšího volebního zisku v karlovarském kraji, kde získala pouhých 0,4%. Nejúspěšnějším kandidátem VRS byl zemský vedoucí NA V. Skoupý, jenž získal 135 hlasů. Souhrnně se dá říci, že mladší kandidáti z řad NA získali větší množství hlasů než členové VRS starších ročníků. VRS v krajských volbách výrazně neuspěla. Senátních voleb se za VRS zúčastnil pouze Jan Kadáš v jablonecko-semilském volebním obvodu. Rovněž neuspěl.


V listopadu 2000 se v médiích objevila zpráva, že ministerstvo vnitra zvažuje zákaz VRS, a to na základě textů uvedených na jejich webových stránkách.
Tato kauza se však dále nevyvíjela a v nynější době VRS existuje dále. V prosinci roku 2000 posílila své řady o členy Národní aliance a Národního odporu včetně V. Skoupého a F. Vávry. VRS se tak stala vyústěním snah, které tato uskupení deklarovala v předešlých letech, tedy snah neonacistů o vstup do politiky v rámci nacionalistické strany.


ZDROJE
Knihy: Miroslav Mareš - Současné trendy ve vývoji pravicového extremismu v ČR, rok 2000 - studie Skinheads a jim blízké organizace v ČR, Ministerstvo vnitra 1997 -studie Výběr z informačního servisu Dokumentačního střediska pro lidská práva - Česká ultrapravicová scéna po roce 1989, rok vydání 1996 Doc. PhDr.Tomáš Pasák - Český fašismus (1922- 1945) a kolaborace (1939-1945), nakladatelství PRAH; rok vydání 1999 Judr. Jan Chmelík - Symbolika extrémistických hnutí, nakladatelství Armex Praha ve spolupráci s Trivis, 1. vydání rok 2000 Andrea Cerqueriová - Republikáni - šokující odhalení, Unholy Cathedral 1999, Michal Zítko E. W. W. Fowler - Nacistické reálie, Ottovo nakladatelství v divizi Cesty nakladatelství a vydavatelství, rok vydání 1998 Robin Lumsden - SS reálie, s fotografiemi ze sbírky Ulric of England, Ottovo nakladatelství v divizi Cesty nakladatelství a vydavatelství, rok vydání 1998
Časopisy: Vlast 1, 2, 3, 4 - měsíčník vydávaný občanským sdružením Vlast - ročník 2000 Týdeník Republika - ročníky 1996-2000 Časopisy tzv. ziny vycházející v rámci ultrapravicové scény (Sword of Victory, Innocent, Radikál, Vlajka, Výzva, Obrana národa, Pochodeň dneška, Národ, Nový národ, Hammer News 1,2; Národní boj atd.) Searchlight - antifašistický měsíčník vydávaný ve Velké Británie se zaměřenm na rasistická hnutí po celém světě (ročníky 1998 - 2000) Články z denního tisku (MF Dnes, Lidové noviny, Právo atd.) Články z časopisů (Reflex, Respekt, Mladý svět)


-pozn.autora. kolik toho ještě zprzníš blbe, jako dílo ing. Sprušila, o klerého se ty niemande tak rád otíráš ?


Co dělají zde uvedení Tvoji bývalí naci soukmenovci ?


Signatáři D.O.S.T - (Důvěra, Objektivita, Svoboda, Tradice)
Marie Tomsová – úřednice, 0189. Jan Kopal - pedagog a novinář, 0190.
www.akce-dost.cz/signatari.htm




-odkdy vrátní z povolání a komparsisté z přiblblých reklam jsou novináři a pedagogové......................?





-PRAVÁ ALTERNATIVA (PA)
Předseda: David Kocour
Místopředsedkyně: Alena Mucková
Tajemník: Luděk Hlinka
Sídlo: 5. května 67, 250 87 MOCHOV

Pravá alternativa byla původně jednou z republikánských stran. Původní stran byla zaregistrována 14. 9. 1990, ale později se rozpadla. Do této strany v roce 2000 vstoupili neonacisté a nacionalisté, aby ji ovládli a její registraci použili k založení vlastní strany.
V roce 2000 se za velké pozornosti médií konal slučovací sjezd nacionalistických, fašistických a neonacistických hnutí, avšak Policii se nepodařilo sehnat dostatek důkazů, aby zabránila ustavení Národně sociálního bloku (NSB). Ten byl pod kontrolou antifašistického hnutí v ČR a jeho předsedou byl známý Jan Kopal, který se na mítinku NSB proslavil svou podporou Usámovi bin Ládinovi, za což byl stíhán.
Ministerstvo ale zrušilo registraci, poněvadž název NSB asocioval hnutí směřující k potlačování lidských práv a svobod. NSB se tehdy přejmenoval na Pravou alternativu a uvnitř strany proběhl převrat, když byl na mimořádném sjezdu sesazen Jan Kopal a předsedou se stal neonacistický aktivista David Kocour.
Jan Kopal se později stal lídrem Národně demokratické strany v Libereckém kraji a Pravá alternativa upadla v zapomnění.



Za zmínku stojí, že místopředsedkyní PA je bývalá tajemnice Sládkových republikánů Alena Mucková. Většina členů PA se hlásí k hnutí Skinheads a jejich činnost je monitorována Policií i BIS.

-Extremisty rozehnala policie



/LIBEREC/ Demonstraci krajně pravicového Národně sociálního bloku (NSB) v Liberci včera rozehnal policejní zásah. Pětici hlavních organizátorů zadrželi poté, co se pokusili zapálit portrét prezidenta Václava Havla. Akci připravil Národně sociální blok Libereckého kraje, a do čela se postavil sám předseda Jan Kopal(24) z Bratříkova na Jablonecku. Cestu demonstrantů lemovaly početné policejní síly z Ústí nad Labem, Mladé Boleslavi i Liberce. ~Pryč s Evropskou unií, Víc než národ~, neslo se hlasitě davem.


~Naše strana Národně sociální blok je zaměřena proti vstupu České republiky do EU,~ řekl našemu deníku Jan Kopal a dodal: ~Nepodporujeme vstup do žádných nadnárodních organizací typu Mezinárodního měnového fondu, NATO ani do Evropské unie. A druhý důvod demonstrace je protest proti problémům s naší registrací ze strany ministerstva vnitra.


Vlastenecká republikánská strana na březnovém sjezdu rozhodla o změně názvu a ministerstvo změnu stále odmítá zaregistrovat. Proto jsme se obrátili na nejvyšší soud,~ zdůraznil Kopal.
Datum vydání: 17.6.2001

Ono je toho moc, každý kdo chce, a´t si vyhledá tyto výtečníky v hledačích. Já jsem surfoval jenom pomocí Seznamu

Google si nechám časem jako bonus, bude-li třeba. Takže defraudanti a kriminálníčci, mne nazývají politickým turistou a přitom Bacik byl už ve 4 formacích a Kopal téměř v sedmi.

Kluci , máte v tom trochu hokej. Myslím, že to vše a už se s Vámi nehodlám zabývat!


8 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Pane Vráno, najděte nám ještě na webu článek o tom, že Elvis žije! Jinak už jste našel vše.

Jaroslav Kronus řekl(a)...

Mám pocit, že to zdaleka není vše. Ony se časem mohou objevit u zaměstnavatelů a majitelů nemovistí, kde např.hlídá Kopal úryvky e operativních či jiných policejních spisů.............
Jinak mezi námi, Elvis opravdu umřel přirozenou smrtí na nestřídmost kombinovanou s léky!

Anonymní řekl(a)...

A pak, že nejste policejním agentem. Nebo, jak nám vysvětlíte, že máte přístup k policejním spisům?

Anonymní řekl(a)...

Skvěle hoši, ještě chvíli toho natvrdlého pitomce provokujte a vyklopí i co neví. Jméno řídícího důstojníka by nebylo agente VRANIČI (jeho krycí jméno)?

Jaroslav Kronus řekl(a)...

Vy kluci pitomí. Mne nejvíce irituje na této pseudodiskusi skutečnost, že mne demonizujete.
Ono si stačí přečíst obyčejnou veřejně přístupnou příručku o zpravodajské práci a zjistíte, jak jste tupí.
Nemohu být teplouš, alkoholik, psychopat a zároveň agentem či něčím obdobným. Takové zpravodajské riziko si na sebe nikdo neveme.
On vtip je totož v tom, že ten věčný student a komparsista křížený s vrátným deklarující se jako novinář a pedagog, občas i politický analytik zase ve svoji ideologické sprostotě provedene nějakou pitomost a i Haslingerová ho kopne do prdele a novináři si na tom zmlsnou.
Tyto mravní prostitutky samozřejmě pracují s informacemi dané jim policisty a je jenom otázkou času, kdy se nějaká taková to písemnost maskovaná coby nezávislá analytika nekde objeví........třeba tam, kdejsem naznačil.
Opravdu mne zbytečně demonizujete a přitom nerozumíte sami sobě.
To že zkurvíte na co sahnete vyplývá i z toho, že dr. Mach dal i členům PaSu plot do SSO!

Jaroslav Kronus řekl(a)...

Hele buzerante, mohl by jsi vedět, že v podmínkách o kterých se zde bavíme tzv,řídící či spíše úkolující orgán krycí jméno nemá.
To se u defenzivních ZS téměř nevyskytuje, nepracují-li tyto ofenzivě v prostředí rozsahu jejich práce.
Jinak krací jméno má většinou A, nebo R, to není náš případ.

Anonymní řekl(a)...

Nebylo to zábavnější v dobách, kdy se udavači alespoň styděli a jejich totožnost znali jen v úřadovnách Gestapa?

Jaroslav Kronus řekl(a)...

na to se zeptejte těch, kteří zasvinili diskusní forum Spol.přátel MZ, ne mne.
Já pracuji pouze s veřejnými údaji publikovanými v tištěných a digitálních periodicíh.
Jejich verifiakci a validitu ať provede eventuelně soud!
Čus!