úterý 12. května 2009

Svěrací kazajku pro český nacionalismus politický

Maje dvě psychiatrické DG a několik pobytů na psychiatrii a s tím spojená jistá zkušenost se světem lidské psyché mi pomáhá odhalit to, co je pro tzv.zdravé či normální lidi neviditelné či spíše nepostřehnutelné.

Oni ti političtí nacionalisté ani netuší, kolik psychických deviací se skrývá za tak zvanou ideologizací problémů a jak přímo subtilní je hranice mezi ideologickým plkáním a psychologickou/ale i psychiatrickou / konstrukcí lidské psyché- osobnostního profilu.

Je možná jenom škoda, že weby tzv. nacionalistů nestudují i psychiatři - mezi námi, to by byl studijní materiál. Ale na druhou stranu, ony i tak zvané etablované partaje, to je také sešlost panoptika, hochštaplerů, tlučhubů, ideových deviantů, držitelů poruch osobnosti atd.

Web Národní strany nám přinesl silně křečovitou reportáž , která má našince přesvědčit, že komediantka Edelmanová se stává součástí evropského establismentu bojujícímu proti islamistům. Ono stačí pročíst agenturní zprávy a pak si udělat trochu času na studium těch akvizic, se kterými tam "Petra" bojovala za křes´tanskou Evropu .......................

Celé demonstrace se zůčastnilo 900 lidí , několik tisíc protidemonstrntů tvořených Turky a levicové pakáže a moc policajtů ! Vše bylo v režii jakého si lokálního politického spolku pro-Koln, tria Vlámský zájem, Svobodní z Rakouska a jelikož němečtí Republikáni jsou trochu problematickým partnerem, tak je alternuje pro-Koln. Češká taškařice jménem NS se k nim připojila a oni ji mezi sebe rádi přijali ,,,,,,,,,,Mezi těmito a Euronatem, který reprezentuje podobné síly a je vedena francouzskou FN J.M.Le Pena je silný antagonismus a těžko dojde k nějaké větší společné akci . Edelmanová časem bude muset si ujasnit, zda chce jíti s Euronatem či výše uvedeným spolkem!

Sládek a jeho republikáni spoléhají na to, že když jsou švorc, tak to zachrání dvě vystoupení jejich vůdce v televizi a několik příspěvků studenta politologie Bc. Kučery na jejich webu . Pan Sládek na svém webu lže, že Republikáni jsou členy Euronatu. Stačí si najít web Euronat .com a pročítat.........to bych mohl pokračovat . Z jeho publikování na webu mám pocit, že nějak nemůže vstřebat, že jeho bývalý dorost, dnes tvořící DS ho prakticky vygumoval a znemožnil mu i tak problematický comback. Jinak jsem se k projektu republikánů již vyjádřil před časem.............

Trochu nějak dochází dech či spíše asi peníze SSO, která po exkluzivním startu začíná míti dosti nudný web..........,oni i integrální katolíci nějak přestali tvořit - když jim establisment SSO vzal jejich hlavní téma - ukřižování INRI těmi, z jehož kmene značná část vedení SSO pochází !

Dělnická strana jede dál ve svém tempu . Trochu mi zůstává otázkou jejich mpřed. Kotábem. Řeknu to zcela otevřeně. Kdyby se orgány státu rozhodly infiltrovat tuto stranu,ani bych se u tohoto muže nedivil jisté formě kooperace s nimi. Proč- to nechám zatím bez odpovědi , to má zatím čas ! DS se stala jistým symbolem a prototypem něčeho,z čeho mám obavy. Mne je u prdele jejich skrytý český fašismus tak trochu kořeněný arijstvím a snad i jistými velkoněmeckými resentimenty. Ona se stává tak trochu lidovým hnutím a to je velice nebezpečné ....doba je zlá a to jim hraje jenom do karet !
Na druhou stranu , jestli zednářský establisment má strach z jednoho instalatera a pasáka, jednoho demagoga a bývalého pomocníka taviče z kladenské poldovky, tak je na tom špatně. Ale ono jde spíše o to, že filosemité a hlavně židovští intoši si chtěli ohřát svoji polévku a Cikáni je kopli do zadku. Všeho šikovně využil Paroubek a bude zajímavé, co dál.........tam je to také samý Chazar, leckdy silně sionistický a zase hrozí ataky ze strany židovské lobby izraelské a to je dokola !

Dnes jsem nucen přiznat, že boj o záchranu či spíše revitalizaci ČSNS jsem prohrál. ČSNS je tam kde je a nehodlá s tím asi nic dělat - zřejmě cílená hra o její likvidaci za zbylé peníze , které byly či budou strženy za exekuovaný majetek. ČSNS 2005 je totálně švorc. Ing. Janko si splnil sen a stal se předsedou . Sestavili KL do EP, v jejímž čele stojí sice neznámý,ale kredibilní prof.medicíny ! Na KL jsou i další zajímaví lidé ! Dle mého soudu tento projekt počítá s tím, že překročí 1% při volbách do EP a mohl by obdržet kolem 0,5 milKč. To je ovšem takový myilný předpoklad, jako celá činnost tohoto spolku. Bohužel to odláká několik set voličů, kteří mohli býti součástí volbeního elektorátu projektu zatimně zvaného SDŽ. Jediným překvapením pro mne je skutečnost, že jistý pan Frohlich byl zřejmě coby nohsled bývalého předsedy téměř odstaven .Co sleduje předseda jČo ČSNS pan FISCHER je pro men velkou záhadou a neznámou ...............



4 komentáře:

Jaroslav Kronus řekl(a)...

kde jste naci -dobytku a ty kvičící česneku toužící zřejmě po objetí tydlí............

Anonymní řekl(a)...

Zatímco politický turista a dobytek Vrána býval členem Republikánů, to je dobré vědět. Co ty na to, naci-pokrytče?!?!

Jaroslav Kronus řekl(a)...

Ksichte, vidím tvoji křečovitou tlamu jak mele z posledního, když konopí utahuje krček dobytku !

Jaroslav Kronus řekl(a)...

Česneku, začínám se o tebe silně zajímat ..........věř mi, že můj gaz nerozdýcháš..........