čtvrtek 23. dubna 2009

Převzato z již zapomenutého webu Hlas venkova

Máme rádi naši zem, milujeme své děti, ctíme rodiče, respektujeme svobodu a demokracii. Chceme poctivě pracovat, rozmnožovat své i společné statky, pomáhat slabým.
Strana venkova - spojené občanské síly je liberální seskupení levého středu, v jehož řadách jsou zaměstnanci, živnostníci, podnikatelé, farmáři, ale také důchodci, nezaměstnaní, tedy lidé, kteří si přejí pořádek, jasná pravidla bez řehtání úřednického šimla, lidé, kteří spoléhají jen na své ruce a hlavu, ale potřebují někdy podporu státu…
SV-SOS neměla a nemá peníze na bombastické a podbízející kampaně, ale trpělivě získává a přesvědčuje své příznivce, že je možná změna k lepšímu, že je potřebné odpovědně a svědomitě hospodařit jak v domácnosti, tak ve firmě, na farmě, v obci, ale především ve státě celém. To, že mocní a vládnoucí jsou opakem, že se starají jen o blaho své a svých přisluhovačů, je již neúnosné,
Proto již nechceme nečinně přihlížet. Jsme rozhodnuti nést svůj díl odpovědnosti při obnově mravně zdevastované země. Prostředkem, kterým toho za podpory stejně smýšlejících občanů dosáhneme, je obyčejný selský rozum, rozhodnost a slušnost.
PROGRAM SELSKÉHO ROZUMU - SPOJENÝCH OBČANSKÝCH SIL
RODINA - VENKOV - REPUBLIKA - EVROPA
1. Rodina - základ společnosti: trvale zlepšovat podmínky pro plnění funkcí rodiny, prostředí a materiální podmínky pro výchovu dětí a mladé generace, seniorů, zdravotně postižených a sociálně slabších
2. Venkov - náš společný domov: obnovit podmínky plnohodnotného a zdravého života na venkově, vytvořit nové pracovní příležitosti podporou drobného a středního podnikání, podpořit venkovskou turistiku, uchovat půdu v rukou domácích zemědělců s důrazem na údržbu krajiny. 3. Prosperita a budoucnost: motivace k zlepšení života občanů obnovením a rozvojem domácí výroby, investicemi do vývoje a výzkumu nových progresivních technologií šetrných k životnímu prostředí a reformou daňového systému při rozvoji výroby a pracovních míst . Prohloubit a aktivně se podílet na využívání fondů Evropské unie, která přináší perspektivu a jistoty našeho dalšího rozvoje.
4. Zemědělství - výrobce domácích potravin a tvůrce krajiny: NE útlum, ale rozvoj českého, moravského a slezského zemědělství s cílem obnovit potravinovou soběstačnost s důraznou ochranou domácího trhu před dumpingovými dovozy a podporou domácího zpracovatelského průmyslu.
5. Pořádek a bezpečí: odhalovat a likvidovat korupci všemi dostupnými prostředky, snížit státní administrativu o 20%, zajistit důraznou ochranu osobního, soukromého a veřejného majetku s podstatným zrychlením vymahatelnosti práva a pětileté hodnocení soudců, omezit výsady elit a uzákonit osobní zodpovědnost politiků a státních zaměstnanců.

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

To se PRASÁK VRÁNA zase udělal!

Anonymní řekl(a)...

seš úchylné hovado - viď udavači z kolína.

Jaroslav Kronus řekl(a)...

Ty kretene se mýliš. já jsem permanentně hotový z těch vašich projevů mentálního kretenismu.
Na to vem jed a jsem rád, že jsme alespoň dva !