pátek 27. února 2009

Věnováno mpřed.Národní strany Mgr. Janu Skácelovi

Český politický národovecký aktivismus vstřebal lecjaké modely a exempláře.
Ale naprosto ojedinělé postavení má mgr. Skácel. Ono být porodníkem a hrobařem téhož, to se zatím nikomu nepovedlo.
Když vplul do Národní strany, vyslovil jsem skromné přání, že podaří-li se mu přivést tento pseudoprojekt k zániku, že mu bude spousta lidí vděčna. Proroctví mají smysl, když se naplní.........sleduji-li web NS, jak daleko je mnou vytčený cíl?

Dle tvrzení předáků Národní strany jejich Národní garda má několik set členů a šperkem je prý Útvar specielních operací.

Velitelem tohoto virtuálního spolku je jakýsi Kubík. Když jsem si prohlížel jeho foto na webu NS tj nevěrohodná visage a špatně padnoucí oblek, musím konstatovat, že takto vypadali za komunistů délesloužící, kteří to podepsali ze zoufalství či proto, že museli.
Můj starší bratr poznamenal, že to je přesně ten typ poslední svazácké generace lidových milicionářů z jejich podniku.Když v roce 199o vyklízeli jejich sklad, tak tam našli spousty porna, něco agitace, 2 ks pípy a spoustu flašek Likérky Božkov.

Na dnešek jsem měl hrozný sen. Novináři přinesli zprávu, že poříční oddíl v Praze na zbraslavském jezu zachránili silně podnapilého muže, který něco blábolil o Národní gardě a chtěl pomáhat a chránit. Dotyčý muž po vystřízlívění na záchytné stanici byl převezen do PL Bohnice.
Jak bývá v ČR zvykem, oficiální cestou se občan nic nedoví, ale řízeným únikem bylo zjištěno, že případ zpracovává odbor boje proti extremismu.

Jaké bylo zjištění a překvapení zároveň, když se muž uvedl v rámci šetření následující.
Že žádnou Národní stranu nezná. Že je vášnivým amerikanofilem a obdivuje Národní gardu USA. Jelikož hrozí opět povodně a on má v paměti ještě ty z roku 2000, kdy Zbraslav byla pod vodou, tak do sebe pro odvahu nalil 0,5 litru Henesse a pak na gumovém členu chtěl cvičit záchranné operace.

Uniformu US-NG má zakoupenou doma včetně hodnostního označení starší seržnat, což odpovídá jeho záložní hodnosti v A ČR.

Trochu to připomíná ten vtip, kdy je postaven pomník hrdinovi , který se vrhnul pod nacistický tank s výkřikem za stranu a lidi. Marně se snažil jeho spolubojovník vysvětlit, že dotyčný jenom uklouzl a vykřikl ZASRANÉ NÁLEDÍ !

Žádné komentáře: